Section Heading

Κανόνες

Μερικοί κανόνες για να διατηρήσετε το Βασανίζομαι ασφαλές και διασκεδαστικό για όλους.


Το Βασανίζομαι έχει να κάνει με τη διασκέδαση και το γέλιο. Είναι ένα μέρος που δίνει στους ανθρώπους τη δύναμη να κάνουν τους άλλους πιο χαρούμενους.

Για να διατηρήσετε την ευημερία της κοινότητάς μας, φερθείτε στους άλλους χρήστες, όπως θα θέλατε να σας συμπεριφέρονται: με σεβασμό. Θεωρούμε ότι είστε αξιόπιστοι και χιλιάδες χρήστες αυτό θα το σέβονται. Ακολουθούν οι βασικοί κανόνες που αναπτύχθηκαν σύμφωνα με αυτήν την αρχή. Παρακαλούμε λάβετε τα στα σοβαρά και σεβαστείτε το πνεύμα με το οποίο δημιουργήθηκαν.

Όχι πορνογραφία
Το Βασανίζομαι δεν προορίζεται για πορνογραφικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο. Συνεργαζόμαστε στενά με τις αρχές επιβολής του νόμου και αναφέρουμε την εκμετάλλευση παιδιών.

Χωρίς βία, βίαιο και επιβλαβές περιεχόμενο
Μην δημοσιεύετε ή σχολιάζετε με βίαιο, φρικτό περιεχόμενο ή περιεχόμενο που ενθαρρύνει άλλους να κάνουν πράγματα που μπορεί να τους κάνουν να πληγωθούν ή να διαπράξουν συγκεκριμένες πράξεις βίας, ειδικά τα παιδιά. Εάν δημοσιεύετε γραφικό περιεχόμενο σε ένα πλαίσιο ειδήσεων ή ντοκιμαντέρ, προσέξτε να παρέχετε αρκετές πληροφορίες για να βοηθήσετε τους χρήστες να κατανοήσουν τι συμβαίνει στο περιεχόμενο.

Χωρίς ρητορική μίσους και εκφοβισμό
Δεν υποστηρίζουμε περιεχόμενο και σχόλια που προωθούν ή αποδοκιμάζουν τη βία κατά ατόμων ή ομάδων με βάση τη φυλή ή την εθνική καταγωγή, τη θρησκεία, την αναπηρία, το φύλο, την ηλικία, την εθνικότητα, την ιδιότητα του βετεράνου ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό των οποίων ο πρωταρχικός σκοπός είναι η υποκίνηση μίσους από αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά.

Χωρίς spam, χειραγώγηση και κατάχρηση πολλαπλών λογαριασμών
Όλοι μισούν το spam. Μην δημοσιεύετε μεγάλες ποσότητες άστοχου, ανεπιθύμητου ή επαναλαμβανόμενου περιεχομένου και σχολίων για να αυξήσετε τις προβολές. Δεν επιτρέπεται η δημιουργία πολλαπλών λογαριασμών με επικαλυπτόμενες χρήσεις ή για αποφυγή της προσωρινής ή μόνιμης απαγόρευσης ενός ξεχωριστού λογαριασμού.

Χωρίς παραπλανητικό περιεχόμενο
Μην διαδίδετε λάθος πληροφορίες. Το παραπλανητικό περιεχόμενο, το σχόλιο και ο λογαριασμός ενδέχεται να αφαιρεθούν ανάλογα με τη σοβαρότητά τους.

Να μην υπάρχουν προσωπικές και εμπιστευτικές πληροφορίες
Για την προστασία της ασφάλειας των ιδιωτών, δεν επιτρέπεται οτιδήποτε αποκαλύπτει προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες άλλων ατόμων (συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μη δημοσίων προσώπων χωρίς τη συγκατάθεση του αρχικού μέρους).

Χωρίς παράνομες δραστηριότητες
Περιεχόμενο που απεικονίζει ή υποστηρίζει παράνομη δραστηριότητα δεν θα γίνεται ανεκτό. Τέτοιες πράξεις ενδέχεται να αναφέρονται στις αρχές επιβολής του νόμου και οι χρήστες που διέπραξαν αυτές τις πράξεις ενδέχεται να αποκλειστούν οριστικά από το Βασανίζομαι.

Χωρίς πλαστοπροσωπία
Δεν επιτρέπεται να πλαστοπροσωπείτε άλλους (άτομο, ομάδα ή επωνυμία) στο Βασανίζομαι με τρόπο που αποσκοπεί στην παραπλάνηση, σύγχυση ή εξαπάτηση άλλων.

Καμία παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και εμπορικών σημάτων
Σεβαστείτε την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα. Δώστε credits όπου πρέπει. Διατηρούμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε εκ νέου ονόματα χρήστη για λογαριασμό επιχειρήσεων ή ατόμων που κατέχουν νομική αξίωση ή εμπορικό σήμα σε αυτά τα ονόματα χρήστη. Λογαριασμοί που χρησιμοποιούν επωνυμίες ή/και λογότυπα επιχειρήσεων για να παραπλανήσουν άλλους ενδέχεται να αποκλειστούν οριστικά.

Επιβολή
Έχουμε διάφορους τρόπους επιβολής των κανόνων μας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των εξής:

Αφαίρεση περιεχομένου

Προσωρινή ή μόνιμη αναστολή λογαριασμών

Κατάργηση προνομίων από λογαριασμούς ή προσθήκη περιορισμών σε λογαριασμούς

 

Αναφορά κατάχρησης και ανεπιθύμητων δημοσιεύσεων


Τι πρέπει να κάνω εάν δω ακατάλληλο περιεχόμενο;


Εάν βρείτε περιεχόμενο / σχόλια που παραβιάζουν τους Κανόνες Βασανίζομαι, ενημερώστε μας μέσω της λειτουργίας αναφοράς μας.

Μεταβείτε στην ανάρτηση που θέλετε να αναφέρετε:

Κάντε κλικ στο [⋯] δίπλα στην ανάρτηση και πατήστε αναφορά δημοσίευσης.

submit photo
Κλείσιμο

Συλλέγουμε Δεδομένα σας.

Περισσότερα